TERMENII SI CONDITII

Improvement Credit Collection SRL ("ICC, Improvement Credit Collection") detine drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

ICC isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Nici o informatie de pe acest site - referitoare la Improvement Credit Collection nu trebuie sa fie considerata oferta. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta.

Astfel ICC nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site de catre orice persoana fara acordul scris al Improvement Credit Collection.

Improvement Credit Collection nu garanteaza ca informatiile care apar pe acest site nu contin erori, cu toate ca ICC depune toate eforturile pentru a transmite informatii actualizate si exacte. Orice persoana care doreste sa se informeze si/sau sa achizitioneze unul din serviciile sau produsele prezentate pe site este rugata sa contacteze Improvement Credit Collection pentru a afla detalii - disponibilitate, conditii contractuale, taxe, tarife etc.

Improvement Credit Collection nu poate fi responsabila legal pentru nici un fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de informatii eronate. Informatiile se pot modifica in orice moment si nu se poate acorda nici o garantie cu privire la acuratetea, caracterul complet sau actual al informatiilor furnizate.

Improvement Credit Collection nu poate garanta sau controla actualitatea si exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului cat si ale Improvement Credit Collection prevazute prin prezentul document vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana. Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni, va rugam sa ne contactati (Sectiunea Contact).